MOPAN Suceava

Un băcăuan este cercetat de poliţiştii după ce a furat 100 de lei din sertarul unui bar din Suceava. În dimineaţa zilei de sâmbătă, poliţiştii suceveni au fost sesizaţi prin „112” cu privire la faptul că o persoană necunoscută, profitând de neatenția barmanului, a sustras din sertarul unui bar din localitate, suma de aproximativ 100 lei.

Polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit faptul că în jurul orei 09.20, în bar a intrat un bărbat necunoscut care i-a solicitat femeii să-i dea mai multe doze de suc pe care să i le așeze într-o pungă, iar după ce aceasta i-a adus punga, suspectul a plecat, precizând că va reveni imediat.

Ulterior, barmaniţa a vrut să servească alt client şi a constatat că din sertar îi lipsesc încasările din ziua respectivă, în sumă de aproximativ 100 lei.

În jurul orei 11.40, după ce a vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale barului, o patrulă din cadrul Secției de Poliție Burdujeni l-a identificat pe autor ca fiind un bărbat de 32 ani, din judeţul Bacău, care a recunoscut comiterea faptei, asupra sa fiind identificată suma de 86 lei, bani despre care a declarat că provin din comiterea furtului. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava