MOPAN Suceava

Muzeul de Artă “Ion Irimescu” în parteneriat cu Şcoala Gimnazială “Al. I. Cuza” şi Şcoala Gimnazială “Ion Irimescu” în perioada 16-23 februarie au desfăşurat o serie de activităţi educativ-recreative dedicate aniversării a 112 ani de la naşterea Marelui sculptor român- Ion Irimescu.
De la Şcoala Gimnazială “Al. I. Cuza”, Falticeni, Clasa a-IV-a A condusă de doamna învăţătoare Tofan Mioara si Clasa Pregătitoare “Amicii”, condusă de doamna învăţătoare Maria Vasilache au desfăşurat una dintre activităţile prevăzute în Proiectele de parteneriat pentru anul 2014-2015, care prevedeau vizionări de scurt-metraje despre Maestrul Ion Irimescu şi audiţii a unor interviuri dintre Maestru si Mircea Motrici.
Tot în aceeaşi perioadă, de la Şcoala Gimnazială “Ion Irimescu” au participat la activităţi de vizionare, audiţie si ateliere de grafică -elevii clasei a III-a S.b.S. conduşi de doamnele învăţătoare, Lucica Pavel şi Iuliana Săvoaia; elevii clasei a III-a, conduşi de doamna învăţătoare Ana Moroşanu şi elevii clasei a II-a B, conduşi de doamna învăţătoare Melinte Elena.
Elevii clasei a clasa a II-a Step by Step- conduşi de doamnele învăţătoare, Purdilă Cătălina şi Ilişescu Delia au vizionat si audiat, de asemenea, întregistrări video şi audio despre viaţa şi opera Marelui sculptor- asigurate de arhiva Muzeului de Artă “Ion Irimescu”şi prezentate la ocazii deosebite.
O parte din lucrările realizate de elevi în cadrul atelierelor de grafică fac parte din Expoziţia organizată pe holul Şcolii Gimnaziale a cărui patron spiritual este Marele artist, Ion Irimescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava