Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la Vatra Dornei s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Alergare Montană. Cel mai bun rezultat a fost obţinut de sportivul Andrei Leancă, atletul ce la CSM Dorna Vatra Dornei reuşind să se impună pentru al doilea an în cursa destinată juniorilor, acolo unde s-a alergat pe o distanţă de 8 kilometri. Atletul pregătit de Cristian Prâsneac a trecut linia de sosire, cu un avans de 4 minute în faţa următorilor clasaţi, Marius Dumitru şi Mihai Fălcescu.
Pentru sportivul dornean acest rezultat reprezintă un bun punct de plecare pentru Campionatul Mondial de Alergare Montană, programat pe data de 14 septembrie în staţiunea italiană Casette din Massa. O performanţă remarcabilă a fost realiuată şi de Ioana Pascar de la LPS Suceava, ea sosind a treia în proba junioarelor. Atleta pregătită de profesorul Iustin Tătărău a cucerit medalia de bronz, la finalul unei curse câştigată de gorjeanca Andreea Pişcu.
Campionatul National de Alergare Montană de la Vatra Dornei a adunat la start peste 80 de sportivi din întreaga ţară. Competiţia a fost organizată de Primaria Vatra Dornei şi Federatia Română de Atletism.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava