Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Angelina Jolie a mărturisit că nu va găti ea cina de Crăciun pentru soțul ei, Brad Pitt, și copiii lor, Maddox, 13, Pax, 11, Zahara, nouă, Shiloh, opt, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de doi ani, lucru care i-a făcut pe membrii familiei să răsufle ușurați. Întrebată ce planuri are pentru sărbătorile de iarnă, vedeta a spus, potrivit contactmusic.com „Nu voi găti – pentru binele tuturor.”

Însă, Pax, băiatul în vârstă de 11 ani al artistei, care a ajutat la gătirea tortului pentru nunta părinților lui, în august, cu siguranță se va implica și în pregătirea bunătăților pentru masa de Crăciun. „Pax adoră să gătească.”, a spus Angelina pentru revista People.

Recent, vedeta din ‘Maleficent’, spunea că își dorește foarte mult să învețe să gătească. „Acum, sunt în mod oficial soție, așa că i-am spus lui Brad că voi încerca să învăț a găti cum trebuie. El mi-a spus: ‘Nu te dranja’ … a gustat din mâncărurile gătite de mine!”, a spus Angelina Jolie, potrivit sursei citate.

Cu toate cu Brad nu a fost impresionat de abilitățile de bucătar ale soției sale, copiii au fost încântați de ceea ce le-a gătit mama lor. „Nu sunt cel mai tare bucătar. Pax gătește mai bine ca mine. Lui Pax îi place să gătească. Dar copiii sunt atât de drăguți… ei sunt entuziasmați de fiecare dată când gătesc. Mai ales Maddox, el mă laudă și încurajează cel mai mult.”, spunea Angelina Jolie mai devreme anul acesta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava