Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul democrat liberal de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, i-a îndemnat pe suceveni să voteze lista PDL pentru Parlamentul European deoarece această formaţiune politică are cea mai bună echipă de candidaţi, viitori europarlamentari. Ardeleanu a spus că la sfârşitul săptămânii trecute membrii şi simpatizanții PDL au fost prezenţi la o întâlnire electorală organizată la Casa de Cultură din Suceava, la care au participat câțiva dintre „cei mai marcanți arhitecți ai României Europene”, respectiv Gheorghe Flutur, pe care l-a caracterizat ca fiind un politician cu adevărat european, recunoscut ca atare, Monica Macovei, considerată simbolul al luptei împotriva corupției dar și pentru afirmarea întregului spațiu românesc, precum şi Cătălin Predoiu, candidatul PDL la prezidențiale şi cel care a contribuit decisiv la reforma în justiție. Ardeleanu a ţinut să mai precizeze că pe lista PDL de la alegerile din data e 25 mai se află alţi trei europarlamentari cu o activitate recunoscută la nivel european, Theodor Stolojan, Traian Ungureanu şi Marian-Jean Marinescu. „Echipa candidaților PDL la aceste alegeri este cea mai puternică și pentru că îl conține și pe Orest Onofrei, politician încercat și hotărât să reprezinte Bucovina europeană. Cu astfel de oameni avem speranța că democrația va putea fi întărită, cu astfel de oameni vom avea garanția reprezentării valorilor românești și odată cu ele, a valorilor Bucovinei, a Regiunii de Nord-Est a României”, a spus deputatul PDL de Suceava.
Pe de altă parte, Sanda-Maria Ardeleanu a ţinut să precizeze că a constatat pe 9 mai, de Ziua Europei, că unii politicieni, „parcă ieșiți la lumină din discursul urii, al minciunii violente și al confuziei transformată în scenariu de campanie”, și-au adus brusc aminte că sunt europeni şi că trebuie să mimeze comportamentul European.
„Da, este adevărat, dacă privim la maniera cu care cei din PSD înțeleg să desfășoare campania la europarlamentarele din 2014, la 7 ani după aderarea noastră la UE, ne dăm seama că integrarea noastrăîn lumea europeană se face la ralenti”, a spus Ardeleanu, care a mai adăugat că „stăm prost la capitolul democrație deoarece în democrațiile veritabile un post ca Antena 3 nu ar putea exista ascuns în spatele principiului, de altfel fundamental pentru democrație, al libertații de exprimare. Stăm însa chiar foarte bine la capitolul corupţie, și așa ne putem explica unde sunt fondurile europene care ar fi trebuit să ajungă în infrastructura rutieră, în școli, în spitale, în imbunătățirea condițiilor de viață ale fiecăruia dintre noi”.
Sanda-Maria Ardeleanu a făcut referire şi la unul dintre sloganurile PSD folosite în această campanie, respectiv “Vrem să trimitem la Bruxelles oameni mândri că sunt români, care vor apăra România”. Deputatul PDL de Suceava s-a întrebat ce ar trebui să îneţelagă românii din acest slogan al PSD. „Ce să înțelegem? Că România trebuie apărată de Europa sau de pericolul imperialismului putinist? Că România trebuie să reziste împotriva Uniunii Europene? Asta putem deduce din discursul ipocrit și nesigur al stângii aflate la guvernare, o stângă compromisă iremediabil în UE prin eșecul economic dar și prin atitudinea politică față de evenimentele din Ucraina”, a declarat Sanda-Maria Ardeleanu. Ea a adăugat că în comparaţie cu celelalte partide, PDL a demonstrat că România are școala europeană, iar românii au nevoie de Europa în fiecare casă. Ardeleanu a spus că dreapta trebuie să învingă la alegerile europarlamentare din data de 25 mai a.c., iar „PDL este calea europeană a României”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava