MOPAN Suceava

Înscrierile pentru Miss România și Top Model România, cele mai importante concursuri de frumusețe din țara noastră, au început! Tinerele care aspiră la titlurile de „Cea mai frumoasă femeie din România” sau ”Cel mai bun fotomodel român” se pot înscrie în concurs pe site-ul www.fashiontvromania.com.

Concursurile de frumusețe Miss România și Top Model România se desfășoară anual în cadrul evenimentului Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV România. Pentru a putea intra în competiție, tinerele trebuie să completeze formularul de înscriere de pe site-ul organizatorului, www.fashiontvromania.com și să trimită trei fotografii prin care să arate că răspund cerințelor concursului. Participantele trebuie să aibă vârsta minimă de 15 ani și o înălțime de minimum 1.70 m.

Anul acesta, cea mai frumoasă româncă, respectiv cel mai bun fotomodel din România vor fi alese în cadrul Bucharest Fashion Week Winter 2014, care va avea loc în perioada 1-6 decembrie la Ambasad’Or Events.

Despre Miss România

Miss România este competiția în cadrul căreia este aleasă reprezentanta României la cel mai important concurs de frumusețe din lume, Miss World. Acest concurs reprezintă, totodată, o oportunitate pentru cele mai frumoase femei din România să lucreze cu echipe profesioniste în proiecte renumite. În anul 2013, titlul de cea mai frumoasă româncă a fost câștigat de Alexandra Elena Badea, în vârstă de 20 de ani.

Despre Top Model România

Top Model România este cel mai important concurs de acest gen din țara noastră. Evenimentul reprezintă o modalitate prin care cele mai talentate modele din țara noastră sunt prezentate principalelor agenții de modeling din lume. În plus, această competiție reprezintă o rampă de lansare pentru tinerele modele din România. Distincția de Top Modelul României în anul 2013 a fost acordată Mădălinei Popa, în vârstă de 14 ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava