MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava a pregătit încă un sfârşit de săptămână cu activităţi interesante, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Prichindeii sunt invitaţi la o petrecere costumată de Halloween, la un atelier de creaţie rame foto şi la teatru de păpuşi. Pentru cei pasionaţi de antichităţi, Iulius Mall propune o nouă întâlnire cu numeroşi colecţionari.

Vineri, 31 octombrie 2014, de la ora 18.00, în zona Kidsland, cei mai curajoşi copii sunt aşteptaţi la Balul Vrăjitoarelor de Halloween. În cea mai „înfricoşătoare” zi din an, Iulius Mall Suceava a pregătit pentru ei numeroase concursuri „de speriat” şi premii tematice. Cei mici vor avea prilejul să îşi valorifice imaginaţia şi să se deghizeze în personaje „înspăimântătoare”. La Balul Vrăjitoarelor se va desfăşura şi o paradă a costumelor, unde ştrengarii îşi vor prezenta măştile şi piesele vestimentare de Halloween.

Distracţia continuă şi sâmbătă, atunci când prichindeii sunt aşteptaţi la un atelier de creaţie interesant. De la ora 12.00, în zona Kidsland, copiii vor învăţa de la specialişti arta quilling. Din floricele, frunze, fluturi şi alte decoraţiuni realizate prin rularea hârtiei colorate, micii artişti vor realiza rame foto personalizate. Materialele necesare şi ramele vor fi făcute cadou de Iulius Mall, pentru ca micuţii să îşi poată expune fotografiile lor preferate în propriile creaţii. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac la Centrul Info sau la telefon 0230/ 208 700.

Tot pentru ştrengari, duminică, de la ora 16.00, Iulius Mall a organizat o nouă întâlnire cu marionetele Teatrului de Păpuşi „Puppet”. În zona Kidsland, năzdrăvanii vor fi publicul spectacolului „Ochii mamei”, oferit de personajele din poveşti. În această săptămână continuă concursul „Rampa de lansare”, unde copiii îşi vor demonstra talentul. În plus, cei mici vor putea experimenta mânuitul marionetelor, sub îndrumarea maeştrilor păpuşari.
De vineri până duminică, 31 octombrie – 2 noiembrie 2014, la parterul Iulius Mall Suceava se desfăşoară Târgul de Artă şi Antichităţi. Iubitorii de obiecte care spun poveştile trecutului vor putea admira şi cumpăra piese cuceritoare prin unicitatea şi valoarea lor. Ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, mobilier, articole reprezentative pentru culturile altor ţări, bijuterii, tablouri, accesorii şi decoraţiuni, toate cu patina timpului, vor fi expuse de colecţionari veniţi din toate colţurile ţării.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava