Concert pascal
MOPAN Suceava

Bărbatul de 57 de ani din Rădăuţi, Vasile Lavric, cercetat pentru dispariţia a trei femei din acelaşi municipiu a fost reţinut pentru tentativă de omor, însă în altă cauză. Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a fost constituit, la data de 20 mai 2005 un dosar având ca obiect dispariţia a trei surori. Ulterior, în luna septembrie 2006 procurorii au dispus „neînceperea urmăririi penale faţă de autorul necunoscut” sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. de art. 174 C.p.

Potrivit aceluiaşi comunicat de preză, la începutul lunii noiembrie 2013 procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus în temeiul preluarea dosarului, fiind, totodată, infirmată soluţia de netrimitere în judecată dispusă în cauză.

Pe parcursul derulării cercetărilor au fost identificate înscrisuri din care rezultă că una dintre victime ar fi fost agresată de o persoană în cursul anului 2000, fiind lovită cu un obiect contondent în cap, suferind leziuni traumatice ce au necesitat internarea acesteia în spital. Astfel, printr-o ordonanţă din data de 3 februarie 2014, procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus începerea urmăririi penale cu privire la faptă, respectiv tentativă la omor.

În cele din urmă, în cursul zilei de luni au fost efectuate percheziţii la mai multe imobile, printre care  domiciliul suspectului Lavric Vasile şi un atelier auto pe care îl folosea acesta, de unde au fost ridicate o serie de obiecte şi înscrisuri, inclusiv mai multe fragmente osoase. Vasile Lavric a fost condus de procurori la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea audierii. După audierea lui Vasile Lavric a fost pusă în mişcare acţiunea penală sub aspectul săvârşirii de către acesta a infracţiunii de tentativă la omor, inculpatul fiind reţinut pentru 24 de ore.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava