MOPAN Suceava

Beyonce și Jay Z – despre care, în ultima vreme, s-a tot scris în presa de peste ocean că ar fi pe punctul de a divorța – se vor întoarce în studioul de înregistrări împreună și intenționează să facă un nou album „dur și sincer” despre problemele din mariajul lor, potrivit contactmusic.com.

O sursă a spus pentru revista Grazia: „Clipele oribile prin care au trecut anul acesta vor fi transformate în versuri, în melodii. Va fi cel mai dur și sincer album al lor , sunt hotărâți să spună ‘propriul adevăr’. Vor să arate lumii cum văd ei lucrurile, din interior, și să spună totul prin propriile cuvinte.”

În luna iulie, o sursă apropiată cuplului, declara în luna iulie că ‘On the Run’ va fi ultimul turneu pentru Jay Z, 44, și Beyonce, 32, după ce consilierul în probleme de mariaj nu a reușit să-i ajute să-și readucă relația la normal.

Mai mult, se crede că cei doi – care au împreună o fetiță de doi ani, Blue Ivy – au făcut un copil împreună, pentru că s-au gândit că acest lucru îi va apropia din nou, lucru care nu s-a întâmplat.
„Au făcut clasica greșeală de a se gândi că un copil va schimba totul și va reaprinde focul dintre ei, dar nu s-a întâmplat așa.”, a adăugat sursa, potrivit ContactMusic.

La scurt timp, a apărut și o declarație oficială a celor două vedete: „Fiecare familie are probleme, iar noi nu suntem diferiți. Ne iubim și, mai important ca orice, suntem o familie.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava