Concert pascal
MOPAN Suceava

Blue Air, prima companie de smart flying, cu peste 30 de rute in Europa, a inaugurat ieri zborul direct Bucuresti – Liverpool si retur cu 3 frecvente/ saptamana, prim zbor ce a inregistrat un grad de ocupare incurajator atingand media altor rute deja consacrate.
Biletele de avion pot fi achizitionate online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere din tara si strainatate, la preturi incepand de la 32,90 euro/ segment de zbor*. Transportul bagajului de mana este gratuit, in limita a 10kg.
Managementul companiei Blue Air a fost intampinat de catre oficialii Aeroportului International Liverpool John Lennon, reprezentanti de seama ai mediului de afaceri din regiune, precum si membrii ai Oficiului de Turism regional. Pasagerii s-au bucurat de deja traditionala arcada formata din doua tunuri de apa ale Serviciului pentru Situatii de Urgenta din cadrul aeroportului, actiune ce simbolizeaza „botezul” noi curse si au primit informatii turistice ale orasului Liverpool si imprejurimi.
Andrew CORNISH, Directorul General al Aeroportului International Liverpool John Lennon a comentat: „Festivitățile care au avut loc astazi in cadrul aeroportului marcheaza doar inceputul unui parteneriat de lunga durata. De asemenea, suntem foarte onorati ca la acest eveniment s-au alaturat si oficiali ai mediului de afaceri si de turism din regiune, astfel incat Blue Air sa simta intregul nostru sprijin pentru dezvoltarea acestei noi rute.”

Mai mult, inca din luna octombrie a acestui an Blue Air a pus deja in vanzare si zborul direct dintre Bacau si Liverpool operat din Orarul de Vara 2015, la preturi incepand de la 32,90 euro/ segment de zbor*.

„Suntem deosebit de bucurosi sa asistam la inaugurarea acestei noi rute, care este rezultatul unei bune colaborari dintre Blue Air si Aeroportul International Liverpool John Lennon.
Pasagerii care calatoresc in interes de afaceri sau turistic, se vor bucura de beneficiile si confortul unei conexiuni directe care leaga nord – vestul Angliei (inclusiv Manchester ), de Romania.
Scurtarea timpului de calatorie de la Liverpool la Bucuresti si Bacau, reprezinta baza dezvoltarii legaturilor economice, sociale si culturale dintre aceste regiuni”, a declarat Tudor CONSTANTINESCU, Director Comercial Blue Air.

Orar de zbor:

Orar de iarna 2014/ 2015

Bucuresti – Liverpool 7:15 9:00 luni
15:30 17:15 miercuri, vineri
Liverpool – Bucuresti 9:45 15:15 luni
18:00 23:30 miercuri, vineri 

Orar de vara 2015

Bucuresti – Liverpool 7:15 9:00 luni, miercuri, vineri
Bacau – Liverpool 22:10 23:55 marti, sambata
Liverpool – Bucuresti 9:45 15:15 luni, miercuri, vineri
Liverpool – Bacau 00:40 06:10 miercuri, duminica

In Anglia, Blue Air opereaza inca din anul 2008, iar in prezent pasagerii companiei se pot bucura de zborurile directe catre Londra (Luton), din Bucuresti si Bacau.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava