MOPAN Suceava

Bucharest Fashion Week sprijină studenții Facultăților de Modă și Design din România. Cel mai important festival de modă din țara noastră dorește să-și arate susținerea față de tinerele talente ale industriei și, alături de partenerii săi Bro Rom Industrial Machines și Baroko, îi vor premia pe cei mai talentați dintre aceștia.

În cadrul celei de-a XXII-a ediție a Bucharest Fashion Week, unul dintre cei mai talentați studenți de la Facultățile de Modă și Design din România va fi premiat pentru performanța sa cu mașini de cusut profesionale, oferite de Bro Rom Industrial Machines și materiale textile oferite de Baroko. Mai mult decât atât, câștigătorul competiției dedicate studenților va avea ocazia de a-și prezentă prima sa colecție în cadrul Bucharest Fashion Week Spring 2015. În acest fel, Bucharest Fashion Week dorește să îi încurajeze pe tinerii designeri să pășească încrezători în industria modei.

„Pentru noi este o bucurie și o onoare să contribuim la susținerea tinerelor talente care pornesc pe acest drum, al industriei modei. Suntem un brand care crede în designerii din România și tocmai de aceea am considerat că este important să ne arătăm susținerea, oferind premii în valoare de 1500 de lei în cadrul concursului organizat de Bucharest Fashion Week, dedicat studenților de la Facultățile de Modă și Design din țară,” a spus Tamir Amer, deținătorul brandului Baroko.

„Este foarte important să încurajăm tinerii din România, ei sunt viitorul modei românești! Tocmai de aceea am dorit ca, alături de partenerii noștri, să le oferim sprijinul nostru celor mai talentați dintre ei. Ne dorim ca premiile oferite de Bro Rom Industrial Machines și Baroko în cadrul Bucharest Fashion Week 2014 să îi încurajeze pe toți participanții, actuali și viitori, să creeze colecții profesioniste încă de la început. Le mulţumesc din suflet reprezentanţilor Bro Rom şi Baroko şi sper ca pe viitor să se alăture proiectului nostru mai mulți parteneri.” a declarat Ionuț Constantin, Project Manager Bucharest Fashion Week.

Bucharest Fashion Week și-a arătat susținerea față de tinerii designeri români în fiecare an, oferindu-le posibilitatea de a prezenta publicului colecțiile lor de debut și nu numai. În 2014, Bucharest Fashion Week va oferi această oportunitate și studenților de la Facultățile de Modă și Design.

 

Despre Bucharest Fashion Week

Bucharest Fashion Week este un eveniment independent al cărui obiectiv principal este acela de a promova industria modei din România. Cea de a XXII-a ediție a festivalului dedicat modei românești se va desfășura în intervalul 1-6 decembrie la Ambasad`Or Events, Otopeni. Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe www.bfashionweek.com. Puteți consulta programul integral al Bucharest Fashion Week 2014 aici: http://bfashionweek.com/program-bucharest-fashion-week-1-6-decembrie-2014/.

În atenţia reprezentanţilor mass media! Pentru acreditări, vă rugăm accesaţi acest link: http://bfashionweek.com/formular-acreditare-presa/

Parteneri:

Printre partenerii acestei ediţii a Bucharest Fashion Week se numără: Ţiriac Auto, Jaguar, Ambasad’Or Events, RIN Hotels, Vincon România, Residence Hotels, Eurolines, Candy Buffet, Sky Wellness, Mineli, BroRom, BSB, Trattoria Verdi, Centrul de Estetică Medicală dr. Renert Gad, Cielo Venezia, B2875, Body Art, Casa Baroko, The Vintage, Bro Rom, Geta Marin Hair Academy.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava