MOPAN Suceava

La începutul acestei săptămâni şi formaţia Bucovina Rădăuţi a “sunat” adunarea în vederea reluării pregătirilor pentru sezonul de primăvară al Ligii a III-a. La primul antrenament al anului la chemarea noului staff tehnic format din Iulian Ionesi, Cristinel Ilişoi şi Tudor Zaremba au fost prezenţi nu mai puţin de 24 de jucători, excepţie făcţnd doar mijlocaşul Marius Păsăilă, învoit.
Rădăuţenii au reuşit să facă şase achiziţii în pauza de iarnă, este vorba de portarul Valentin Prutean şi atacantul Marian Apostol, ambii revenind pe “Municipal” de la Bradul Putna, mijlocaşul Dorel Grecu, împrumutat până la finalul sezonului de la Rapid Suceava, mijlocaşul Ionel Stoian, revenit de la Progresul Frătăuţii Vechi, atacantul Radu Luţac, adus de la Şomuz Fălticeni şi juniorul Sebastian Vicol, venit de la Avântul Volovăţ.
Alţi patru jucători prezenţi la reunire vor susţine în următoarea perioadă probe de joc la Bucovina Rădăuţi, este vorba de Alexandru Andrei, un fundaş în vârstă de 20 de ani venit de Dinamo Oneşti, Cosmin Siretean, promovat de la echipa secundă şi fraţii Valentin şi Cristian Ursachi, care au jucat în trecut pentru colega de serie, Ceahlăul II Piatra Neamţ.  La capitolul plecări, “galben-albaştrii” s-au despărţit în intersezon de patru jucători, Negruţ, Aghiorghiesei, Netbai şi Botuşan.
Primele zile au fost destinate reacomodării la efort, după care va începe greul pentru jucători: două antrenamente pe zi în regim de semicantonament la Rădăuţi.
Gruparea rădăuţeana va juca în intersezon meciuri amicale cu Rapid Suceava (4 februarie), Şomuzul Preuteşti (6 februarie), FCM Dorohoi (14 februarie), Aerostar Bacău (18 februarie, la Piatra Neamţ), Bucovina Pojorâta şi Cetatea Târgu Neamţ.
Clasată pe un modest loc 9 în clasamentul seriei, Bucovina Rădăuţi va începe returul pe data de 7 martie, cu un meci pe teren propriu în compania celor de la CSM Paşcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava