MOPAN Suceava

CSU Suceava încearcă, în această perioadă premergătoare debutului noului sezon competiţional, să găsească jucători care să facă faţă primului eşalon valoric al handbalului masculin românesc. Nu reprezintă niciun secret faptul că jucătorii crescuţi la Suceava au fost cei vizați în această acțiune, în dorinţa de a crea un nou nucleu „patriotic” local.
Dacă în alţi ani s-a reuşit rezolvarea problemelor, acum acest lucru este mai complicat şi mai greu de dus la bun sfârşit.  CSU Suceava a încercat să-l aducă acasă pe Bogdan Şoldănescu, fostul pivot al campioanei HCM Constanţa, dar el a dat curs ofertei de la CSM Călăraşi, formaţie nou-promovată în Liga Naţională.
„Ştiam că este dorit şi de CSM Călăraşi. Noi i-am făcut o ofertă în limita posibilităţilor financiare, iar dacă s-a hotărât să aleagă Călăraşiul nu putem decât să îi urăm multă baftă. Din păcate, pe postul de pivot am suferit şi anul trecut. Căutăm în continuare soluţii”, a mărturisit antrenorul Răzvan Bernicu.
Conducerea echipei locale de handbal s-a înţeles pâna acum cu Bursuc, Popovici, Preda, Beleaev şi Gavrilovic, aceştia urmând să semneze cu CSU Suceava în zilele următoare. Srdjan Gavrilovic este un sârb în vârstă de 28 de ani, joacă pe postul de extremă dreapta şi vine de la Minaur Baia Mare. CSU Suceava aşteaptă încă un jucător din spaţiul ex-iugoslav pentru acoperirea postului de inter dreapta. Universitarii l-au cooptat în lot şi pe portarul Eduard Duman, internaţional de juniori crescut la LPS Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava