Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai multe şcoli de elită din Austria, Elveţia, Germania, Marea Britanie şi Statele Unite vin în România pentru a recruta cei mai buni elevi români. Pe 21 noiembrie 2013, ora 14.00-19.00 la Iaşi la Hotel International (Palas Mall) şi pe 23 noiembrie 2013, ora 10.00-15.00 la Bucureşti la Hotel Hilton, elevii şi părinţii români vor putea discuta direct cu reprezentanţii unor prestigioase instituţii preuniversitare din Europa pentru a afla informaţii de la prima sursă despre programele de studiu, admitere, costuri de şcolarizare dar şi despre condiţiile de obţinere a unei burse de studiu. RTM-Romanian Testing Management organizează cu ocazia acestei ediţii o testare gratuită la limba engleză pentru elevii interesaţi care le va permite să candideze pentru o bursă parţială oferită de către reputata CATS Cambridge College din Marea Britanie.

Şcolile de elită din străinătate, numite boarding schools, sunt şcoli de tip internat, în care elevii petrec 24 de ore din 24 şi 7 zile pe săptămână. Elevii admişi în aceste instituţii cu vârste cuprinse între 8 şi 17 ani beneficiază de excelente condiţii de studiu, au parte de facilităţi de excepţie şi sunt implicaţi în variate activităţi extracurriculare precum excursii, cluburi tematice, voluntariat, fotografie, design, pictură, şah etc. Aceste şcoli oferă posibilitatea de a obţine diplome de absolvire recunoscute internaţional precum Bacalaureat Britanic (A Levels) sau Bacalaureat Internaţional (IB), care asigură acceptarea ulterioară a elevului în universităţi de top din lume. Printre şcolile participante la Boarding Day 2013 se numără Berlin Brandeburg International School, Salem School (Germania), American International School Salzburg (Austria), CATS Colleges, Queen Elisabeth’s, Bosworth, Scarborough College (Marea Britanie) etc. Aceste şcoli sunt reprezentate în România de către IEC-International Education Center (www.iec.ro), o instituţie abilitată să ofere suport în consilierea familiilor, organizarea sesiunilor de testări şi interviuri şi realizarea dosarului de admitere.

Boarding Day face parte din seria de evenimente organizate cu prilejul Education on Tour organizat în perioada 18-23 noiembrie 2013 în mai multe oraşe din România de către IEC-International Education Center şi EDvisory Education şi precede ediţia din 2014 a EEF-European Education Fair (www.eef.ro), Danish Day (www.danish-day.com), Holland-Day (www.holland-day.com) ce vor avea loc în februarie în Bucureşti şi Cluj. Mai multe informaţii pe www.boarding.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava