Concert pascal
MOPAN Suceava

Carpathian Gladiator Race este prima cursa extrema cu obstacole în România. Editia a II-a va avea loc la Lacu Rosu pe data de 20 septembrie 2014. Lungimea pe care se desfasoara cursa: 5km. Locație: Lacu Rosu, judetul Harghita. Cursa se desfasoara pe malul lacului si prin împrejurimi.

Misiunea noastra este sa te scoatem din casa si sa te punem într-o siuatie în care vei face niste lucruri la care nu te-ai gândit vreodata ca le vei face. Carphatian Gladiator este o cursa unica de obstacole care nu se mai regaseste la noi în tara. Pe traseul de 5 km te vei întâlni cu aproximativ 30 de obstacole naturale si obstacole create special pentru aceasta cursa. La crearea obstacolelor ne-am inspirat din elemente uzuale în domeniul antrenamentelor militare, care vor testa abilitatile fizice si mentale ale participantilor.

Nu esti o persoana activa? Traseul este conceput astfel încât oricine poate trece peste obstacole si sa îsi dea seama de ceea ce lipsea din viata lui de dinaintea participarii la aceasta cursa. Parcurgerea traseului este o oarecare întâlnire cu sine însusi a participantului si cea mai buna metoda de a realiza pâna unde se traseaza limitele persoanei în cauza.

Aceasta cursa va fi o lupta cu tine însusi, un concurs iesit din comun cu oameni extraordinar. Înregistreaza-te acum si trezeste gladiatorul sau chiar amazoana profund adormita în tine.

INSCRIERE

Pentru a participa cât mai multi oameni la concurs, organizatorii au decis sa introduca o taxa de înscriere de 30 de lei, care nu include pachetul de start din dorinta de a impartasi aceasta experienta cu cât mai multi oameni!

Cadrelor militare, respectiv altor persoane care fac parte din orice echipaj de protective civila li se asigura o reducere de 10 Ron(politie, jandarmerie, politie locala, pompieri etc.) Reducerea se acorda doar pe baza legitimatiei valabile.Taxa de înscriere se plateste în contul bancar al Asociatiei Forfun: Str. Szent Lenard 13, Remetea, Jud. Harghita RO47 RZBR 0000 0600 1001 7125, Raiffeisen Bank, Remetea

Înscriere individuala:

  • 70 lei: 20 august – 12 septembrie 2014

  • 80 lei: 13 – 19 septembrie 2014

  • 90 lei: Înscriere la fata locului.

Pentru echipe: (cel putin 4 persoane)

  • 50 lei/persoana: 20 august – 12 septembrie 2014

  • 60 lei/persoana: 13 – 19 septembrie 2014

  • 80 lei/persoana: La fata locului

Înregistrarea la fata locului între orele 8:00 – 11:00 este obligatorie. La fiecare cursa poate participa cel mult 50 de persoane. Starturile se dau la 12:00 ; 12:30; 13:00; 12:30; 13:00

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava