MOPAN Suceava

SOCAR a înmânat cheile marelui câştigător al maşinii DACIA DUSTER din campania „SOCAR PREMIAZĂ FIDELITATEA”. Numele său este Ursache Costel, din localitatea Manoleasa Prut, judeţul Botoşani. Acesta a alimentat în staţia Rachiţi în data de 26 august.

Tot azi, Aurora Bibic din localitatea Adjud, judeţul Vrancea a intrat în posesia celei de-a doua DACII LOGAN din cadrul campaniei. Aceştia sunt ultimii doi câştigători în urma extragerii care a avut loc pe 22 septembrie.

Evenimentul pentru decernarea premiilor s-a desfăşurat la staţia SOCAR din Bucureşti (Şoseaua de Centură, nr. 1 bis), iar cele două autoturisme au fost înmânate de dl. Valentin Sârbu, consilierul dlui. Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

Prima DACIE LOGAN a mers la Iaşi, câştigătorul său fiind desemnat pe 22 august, la finalul primei etape a campaniei. Acesta este Lucian Dâscă din satul Iugani, comuna Mirceşti, judeţul Iaşi.

SOCAR România a organizat campania promoţională “SOCAR PREMIAZĂ FIDELITATEA” la nivel naţional, în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2014. Cei mai fideli clienţi SOCAR au intrat în competiţie pentru o maşină DACIA DUSTER şi două autoturisme DACIA LOGAN. Valoarea totală a premiilor oferite a fost de 100.177 lei (fără TVA).

Compania SOCAR le mulţumesc tuturor participanţilor pentru fidelitatea faţă de produsele şi serviciile SOCAR şi îi asigură că se pot bucura în continuare calitatea şi tradiţiile azere.

SOCAR deţine 30 de staţii de alimentare în următoarele judeţe din România: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea şi Arad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava