Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat. ”Aducem la cunoştinţa opiniei publice şi a colegilor membri de partid şi simpatizanţi demisia în bloc a conducerii Organizaţiei Municipale Fălticeni a Partidului Mişcarea Populară şi aderarea la Partidul Democrat Liberal. Decizia luată prin votul unanim al membrilor biroului municipal a fost generată de ultimele evoluţii la vîrful PMP, de comunicarea defectuoasă cu structurile ierarhice superioare, de desele schimbări în strategia partidului şi de starea de nesiguranţă a membrilor partidului în prag de alegeri.
În privinţa aderării imediate la alt partid, decizia a fost luată pe de o parte ca urmare a propunerii liderilor PDL Fălticeni şi, pe de altă parte, afinităţii părţilor, ţinînd cont că membrii demisionari PMP au fost în trecut membri doar ai PDL sau nu au făcut oficial politică pînă a se înscrie în PMP. Se poate astfel conchide şi că trecerea PMP Fălticeni la PDL Fălticeni se face strict pe partea dreaptă a spectrului politic.
Încheiem prin a mulţumi camarazilor din PMP Fălticeni şi simpatizanţilor noştri rugîndu-i să ne fie alături şi asigurîndu-i că vom putea împărtăşi în continuare aceleaşi valori şi aspiraţii”.

Cătălin Costea
Preşedinte demisionar PMP Fălticeni
Vicepreşedinte PDL Fălticeni

23.08.2014

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava