Concert pascal
MOPAN Suceava

Contractul de finanţare pentru finalizarea sălii de sport de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” va fi semnat până la sfârşitul acestei luni. Profesorii şi elevii acestui colegiu au primit vestea chiar de la primarul Ion Lungu care a fost prezent la festivitatea de deschidere a noului an de învăţământ alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor şi de şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, Gheorghe Lazăr. „Mulţumim lui Dumnezeu că apărut această oportunitate de a finaliza această sală de sport pe fonduri europene. Mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean, Guvernului, Consiliului Local care ne-au sprijinit să preluăm această investiţie la municipalitate. Pînă la finele lunii septembrie semnăm acordurile de finanţare şi vom finaliza această sală de sport”, a declarat Lungu.

Ion Lungu a dat asigurări că primăria va sprijini în continuare acest colegiu care prin performanţă face cinste nu numai Sucevei ci şi României. La rândul său şeful administraţiei judeţene a vorbit despre eforturile făcute pentru a găsi sursă de finanţare în vederea finalizării sălii de sport exprimându-şi speranţa că investiţia va fi funcţională la deschiderea anului şcolar viitor. „Am fost la dumneavoastră în urmă cu doi ani când domnul director Popescu mă invita şi atunci am spus că nu o să revin la Liceu decât în momentul în care vom găsi soluţia pentru sala de sport. Am găsit soluţia iar în acest an începem procedurile. Anul viitor domnule director să dea Dumnezeu să facem deschiderea de an şcolar în sala de sport pentru că e un vis la care am muncit foarte mult împreună cu domnul primar Lungu cu Consiliul Local şi vreau să ne bucurăm pentru că acest Colegiu merită mai mult”, a spus Nechifor.

Lucrările la sala de sport de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” au demarat în 2007 însă după 7 ani de zile stadiul de execuţie a ajuns la doar 20% din cauza lipsei fondurilor. Investiţia a fost preluată de Primăria Suceava şi va fi finalizată cu fonduri europene. Valoarea totală a investiţii se ridică undeva la 2 milioane de euro contribuţia municipalităţii fiind de 2%.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava