Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute la Pitești s-au desfășurat Campionatele Naționale de atletism pentru seniori și tineret. Cea mai titrată sportivă a Clubului Sportiv Municipal Suceava, Cristina Casandra, a reușit din nou o performanță remarcabilă câștigând proba de 3.000 metri obstacole.
Sportiva a încheiat cursa cu timpul de 9 minute, 56 de secunde și 47 de sutimi. Din păcate, timpul realizat de atleta de la CSM Suceava a fost cu o secundă și 47 de sutimi sub baremul necesar calificării la Campionatele Europene. Cristina Casandra poate realiza acest lucru la Balcaniada care va avea loc săptămâna viitoare.
”Mă bucură acest succes, dar în același timp pot să spun că este deosebit de frustrant să pierzi baremul la mai puțin de o secundă și jumătate. Ultima tură a probei a fost una dificilă, dar sper să reușesc să mă descurc mai bine la Balcaniadă.
Mulțumesc Primăriei Suceava pentru sprijinul acordat pentru participarea la această competiție” a declarat Cristina Casandra.
La aceste Campionate Naționale de Atletism, o comportare meritorie a avut și Dan Mîrșidan, locul VI în proba de 10.000 de metri la tineret. Cristina Casandra și Dan Mîrșidan sunt antrenați la CSM Suceava de Silviu Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava