Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimul meci oficial al sezonului competițional 2014 al Diviziei Naționale de rugby, CSM Suceava a evoluat ieri pe terenul grupării RCM Galați. Partida, care a contat pentru play-out, nu a avut practic miză, sucevenii încheind campionatul pe locul V indiferent de rezultatul înregistrat în acestă dispută.
După un joc echilibrat în prima repriză, gazdele au punctat decisiv în partea secundă ajutați și de deciziile arbitrului și s-au impus cu 36-18 (9-8).
”Este adevărat faptul că acest meci nu a contat prea mult pentru noi și în consecință am încercat să ofer o șansă jucătorilor care au evoluat mai puțin în acest sezon competițional. Totuși, diferența de scor este mult prea mare și nemeritată.
Am avut și noi ”păcatele” noastre, însă arbitrul nu ne-a lăsat deloc să jucăm și ne-a penalizat eronat la unele faze. Mai mult chiar, ne-a și eliminat trei sportivi pe parcursul partidei. A fost păcat pentru efortul depus de cei mai tineri care încă nu s-au confruntat cu astfel de maniere de arbitraj.
Pentru echipa noastră urmează două partide foarte importante în Cupa României și din acest motiv am încercat să menajez câțiva jucători. Vom juca miercuri 1 octombrie de la ora 14.00 pe stadionul ”Unirea” cu echipa de Superligă ”U” Cluj, pentru ca sâmbătă 4 octombrie de la ora 10.00 să primim vizita celor de la Poli Iași. Sper să încheiem sezonul oficial cu două meciuri spectaculoase care să mulțumească iubitorii rugbiului sucevean” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Suceava, Constantin Vlad.
Pentru formația suceveană în meciul de la Galați au marcat Elisei, două eseuri și Dumitru Ștefăroi, o transformare și două lovituri de pedeapsă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava