MOPAN Suceava

Runda a XIII-a a Ligii Naționale de handbal masculin, ultima a turului, a fost una fără noroc pentru CSU Suceava care a suferit la Timișoara cea mai severă înfrângere din această primă parte a campionatului. La capătul unui meci în care apărările nu au contat, Poli Timișoara a învins CSU Suceava cu 41-31 (23-13).
Cu o echipă deosebit de experimentată din care nu au lipsit Ghiță Irimescu, Florin Ciubotariu, Timofte, dar și cu Chikovani și Demis Grigoraș în mare formă, gazdele au dominat clar ostilitățile. Cu un lot ”subțirel” numeric și obosită după un drum lung, gruparea suceveană nu a putut face față asaltului echipei bănățene și nu a găsit soluții în principal pentru a-l anihila pe Grigoraș.
La pauză Poli Timișoara conducea gruparea CSU Suceava cu 10 goluri diferență, scor 23-13! Deși și-a revenit la jumătatea reprizei secunde, când a reușit să recupereze cinci goluri pe tabela de marcat, formația pregătită de Petru Ghervan și Răzvan Bernicu nu a mai avut suflu pe final și a cedat cu 31-41.
Pentru CSU Suceava în partida cu Poli Timișoara au evoluat:
Spiridon, Manea – Burlacu (4), Târzioru (6), Trifkovic (3), Gavrilovic (4), Davidovic (8), Popovici, Bursuc, Sandu Mihai (4), Roban (2).

Rezultate înregistrate în etapa a XIII-a a Ligii Naționale de handbal masculin:
Pandurii Tg.Jiu – Minaur Baia Mare 28-24
Poli Timișoara – CSU Suceava 41-31
Steaua – Dunărea Călărași 31-29
Au mai rămas de jucat meciurile: HC Odorhei – Potaissa Turda, HCM Constanța – Dinamo și Știința Bacău – CSM București. HC Vaslui a stat în această rundă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava