MOPAN Suceava

Miercuri de la ora 17.00 în sala LPS, CSU Suceava va juca primul meci din cadrul primei faze a play-out-ului Diviziei Naţionale de handbal masculin. Adversara sucevenilor va fi Minaur Baia Mare.
Dacă învinge, formaţia suceveană va juca următoarele două partide pe terenului maramureşenilor în zilele de 26 şi 27 aprilie, având varianta egalului în meciul al doilea. Dacă pierde, gruparea suceveană trebuie neapărat să câştige al doilea joc pe terenul celor de la Minaur Baia Mare dacă vrea să mai existe şi o a treia dispută. În cazul în care CSU Suceava va pierde duelul cu Minaur Baia Mare, atunci în a doua fază a play-off-ului vor juca ultimele trei clasate după faza I, sistemul de joc fiind tur-retur fiecare cu fiecare, doar prima clasată rămânând şi în sezonul viitor în primul eşalon valoric. Pentru celelalte două mai există o variantă de menţinere în primul eşalon valoric al handbalului masculin românesc pentru că din sezonul viitor Liga Naţională va avea 14 echipe. Deci formaţiile care vor ocupa locurile II şi III din faza a doua a play-off-ului vor juca partide de baraj cu ocupantele locurilor secunde din cele două serii de Divizie A.
„Vrem să facem un meci bun în prima dispută cu Minaur Baia Mare şi să scoatem un rezultat bun. O victorie ne-ar crea un moral excelent pentru întâlnirile din deplasare acolo unde este posibil orice.
Avem în faţă un adversar puternic şi motivat, dar cred că în cazul în care băieţii se vor mobiliza şi vor evolua la un nivel bun atunci putem câştiga. Sunt convins că publicul sucevean ne va susţine şi în această situaţie ne va trebui doar puţină şansă pentru ca totul să fie bine.
Din lotul formaţiei noastre pentru prima întâlnire cu Minaur Baia Mare va lipsi doar portarul Vasile Tcaciuc, care este accidentat. În schimb în defensivă va reveni Ioan Tcaciuc, refăcut după o accidentare mai veche” a declarat antrenorul formaţiei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
Partida dintre CSU Suceava şi Monaur Baia Mare va fi condusă de cuplul de arbitri bucureştean, Iliescu – Manea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava