MOPAN Suceava

La mijlocul acestei săptămâni se va relua campionatul Ligii Naţionale de handbal masculin cu meciurile contând pentru etapa a XVI-a. Jucătorii de la CSU Suceava vor sta în această primă rundă, pentru ca primul ei joc oficial să fie în data de 31 ianuarie pe terenul grupării Dinamo Bucureşti.
În perioada de pregătire de iarnă CSU Suceava a efectuat un singur amical de calibru, cel cu Ştiinţa Bacău. Elevii antrenorilor Petru Ghervan şi Razvan Bernicu nu s-au mişcat deloc rău în această partidă în care au reuşit să pună reale probleme vicecampioanei României. Deşi a jucat fără Târzioru, Petrea şi Popovici, CSU Suceava s-a descurcat peste aşteptări, câştigurile grupării universitare numindu-se portarul Marocico şi plusul de încredere în forţele proprii a tânărului Burlacu.
Pentru gruparea CSU Suceava, care va juca în turneul play-out, esenţiale sunt întâlnirile directe cu echipele clasate în jumătatea a doua a clasamentului Ligii Naţionale, pentru că în acest turneu fiecare formaţie va intra cu punctele acumulate din aceste partide.
„Noi vom aborda toate partidele de campionat cu toată seriozitatea şi la fel ca şi în prima parte a campionatului vom juca la victorie. Totuşi, vom trata cu un plus de atenţie meciurile cu formaţiile clasate în partea de jos a clasamentului pentru că fiecare punct obţinut din astfel de dueluri vor conta enorm în clasamentul play-out.
Sper să nu avem parte de accidentări şi să avem tot lotul valid pentru a putea lupta pentru atingerea obiectivului propus, menţinerea în primul eşalon valoric al handbalului masculin românesc” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.
În acest moment, în economia turneului play-out, CSU Suceava are şase puncte din cele două victorii de pe teren propriu în faţa echipelor HC Vaslui şi Pandurii Tg.Jiu. În partea a doua a campionatului gruparea suceveană va juca acasă cu Poli Timişoara, Potaissa Turda şi Steaua Bucureşti şi în deplasare la Vaslui şi Tg.Jiu.
În perspectiva turneului play-out, etapa a XVI-a a Ligii Naţionale programează un singur meci care „contează” cu adevărat, Steaua Bucureşti – HC Vaslui. În prima rundă oficială a anului 2015 se vor mai disputa partidele: Ştiinţa Bacău – Dunărea Călăraşi, Poli Timişoara – Minaur Baia Mare, CSM Bucureşti – Dinamo Bucureşti, Pandurii Tg.Jiu – HC Odorhei şi HCM Constanţa – Potaissa Turda.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava