Concert pascal
MOPAN Suceava

Vitabox lansează o nouă serie de pachete-cadou turistice pe care le poți dărui oamenilor importanți din viața ta. Pachetele-cadou Vitabox au, la baza lor, o parte dintre cele mai frumoase locuri ale Transilvaniei, mai mult sau mai puțin cunoscute. Stăruința celor care cred în unicitatea acestei zone, pe care o celebrează prin excelența serviciilor oferite celor care le calcă pragul este celălalt ingredient al rețetei Vitabox.

Acum poți dărui experiența unor locuri autentice, care păstrează farmecul și simplitatea vremurilor de odinioară. Castelul Haller, aflat în apropiere de Târgu-Mureș, și Castelul Mikeș, din județul Covasna, sunt doar două dintre destinațiile pachetelor-cadou Vitabox.

O altă destinație, celebră în Europa, este Casa de Oaspeți Zălan, proprietatea Prințului Charles al Marii Britanii. Această gospodărie săsească, veche de peste 150 de ani, a fost complet renovată și este una dintre destinațiile preferate ale turiștilor străini. Casa de Vacanță a Contelui Kalnoky, și ea preferată de turiștii străini, păstrează autenticitatea zonei și a secolului XIX, perioada în care a fost construită. Cu Vitabox poți dărui o parte din tihna vieții din alte vremuri în aceste locuri.

Lucrurile frumoase ale Transilvaniei nu vin numai din trecut. Și prezentul are frumusețile lui, pe care le-am adunat în pachetele-cadou Vitabox. Dăruiește răsfățul unui hotel de lux și oportunitatea de a redescoperi orașele încărcate de istorie ale Transilvaniei.

Nu doar locurile sunt frumoase în Transilvania, ci și oamenii care oferă altfel de experiențe. Cu Vitabox poți să dăruiești cursuri de olărit, bucuria unei căutări de comori, ture de rafting sau cu caiacul, prin pachetele-cadou Aventură.

Dacă vrei unul dintre pachetele-cadou Vitabox și pentru tine, te invităm să te înscrii în consursul nostru până pe 30 noiembrie 2014. Intră aici, alege destinația și pachetul-cadou pe care îl preferi și, pe 5 decembrie 2014, poți câștiga un pachet-cadou Romantic, un pachet-cadou City Trip, sau unul dintre cele trei pachete-cadou Aventură.

Vitabox îmbină conceptul pachetelor-cadou turistice cu istoria și unicitatea Transilvaniei, ca tu să dăruiești călătorii, relaxare și aventură oamenilor importanți din viața ta.

 

Cum să dăruiești frumusețile Transilvaniei și bucuria de a le descoperi, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava