Concert pascal
MOPAN Suceava

David Guetta a mărturisit într-un interviu recent că a suferit de atacuri de panică severe, după ce s-a despărțit de soția sa, Cathy, după 20 de ani de căsătorie. Faimosul DJ, în vârstă de 47 de ani, a spus pentru revista The Times, potrivit contactmusic.com: „Atacurile de panică intervin atunci când creierul tău o ia complet razna pentru că tu nu încetezi să te întrebi ‘Dacă se întâmpla așa, dacă făceam așa, dacă era așa, dacă, dacă?’. A existat o perioadă în care nu am putut face muzică. Intram în studio și…”

Din fericire, David a reușit să se vindece după ce a întâlnit, la petrecerea de ziua sa, un ‘partener de suferință’ care i-a dat câteva sfaturi prețioase. David își amintește că acesta i-a spus: „Este un lucru pe care trebui să-l înțelegi. Nimeni nu va muri. Persoanele care fac atacuri de panică nu mor. Și indiferent ce decizie va trebui să iei în viață, persoana pe care o vei răni nu va muri. Iar dacă cineva te va răni pe tine, nu vei muri nici tu.”

DJ-ul a mărturisit că vorbele care I le-a spus l-au ajutat foarte mult în acea perioadă grea. „M-au ajutat foarte mult cuvintele lui, a fost incredibil. Am putut să fac față. Mi-am zis: ‘Hai, nu mi-e frică!’”, a mai spus David Guetta, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava