Concert pascal
MOPAN Suceava

Stadionul „Areni” a găzduit la mijlocul acestei săptămâni un prim meci amical pentru FCM Suceava, adversară fiindu-i componenta Ligii I, FC Botoşani. Spectatorii prezenţi în tribune nu au avut ce regreta, partida fiind foarte dinamică, gazonul excelent şi vremea perfectă pentru fotbal.
Încă din start s-a putut remarca faptul că jucătorii din judeţul vecin sunt la un cu totul alt nivel de pregătire faţă de suceveni. Dacă botoşănenii au început deja campionatul şi au capacitatea fizică de a face pressing sau contraatac, sucevenii mai au o lună până la debutul oficial al sezonului şi încă nu au închegată o formulă de echipă.
În pofida acestui fapt, în prima repriză elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu au făcut faţă cu brio adversarilor lor, mai ales dacă ne gândim la faptul că în unsprezecele de start au apărut patru jucători noi, Apostol, Gheorghiciuc, Maroinkovic şi Claudiu Ionescu. Deşi oaspeţii au deschis destul de repede scorul prin Tiron care a fructificat o centrare de pe partea stângă după o eroare a tânărului Cerlincă, replica suceveană a fost suficient de viguroasă. După ce au realizat faptul că nu au încă pregătirea să preseze adversarul în propria jumătate, sucevenii i-au aşteptat pe botoşăneni la mijlocul terenului şi au replicat pe contraatac. La unul dintre acestea, Claudiu Ionescu, care deşi a părut puţin prea îndrăgostit de minge a arătat că are disponibilităţi foarte bune tehnice şi tactice de a fi conducător de joc, a pasat excelent pentru Marinkovic acesta reuşit să-l lobeze frumos pe Curileac şi să egaleze.
La pauză a fost 1-1, iar tehnicienii suceveni au schimbat aproape toată echipa. Au rămas pe gazon noii veniţi Claudiu Ionescu şi Apostol, care de această dată a jucat fundaş central alături de Velescu. Nici jucătorii care au evoluat în repriza secundă la FCM Suceava nu s-au descurcat rău, dar lipsa de omogenitate a echipei şi ceva greşeli în apărare au făcut în aşa fel ca FC Botoşani să marcheze de două ori prin Roussel şi să câştige cu 3-1. Scorul ar fi putut fi mai mare, însă portarul Butnariu a avut câteva intervenţii bune. Joc destul de competitiv şi pentru Mircea Negru, Burcea, Matei, Golofca şi Stănescu în repriza a doua şi un început bun în general pentru etapa partidelor amicale pentru FCM Suceava.

FCM Suceava (repriza I): Pascal – D.Bălan, Ferariu, Velescu, Semeghin, Cerlincă, Sumanariu, Apostol, Claudiu Ionescu, Gheorghiciuc – Marinkovic.

FCM Suceava (repriza a II-a): Butnariu – I.Plămadă, Velescu, Apostol, Spătar – Stănescu (Duman), Burcea, Cl.Ionescu (Arotăriţei), Golofca, Matei, Negru.
FC Botoşani: Curileac – Patache, Ngadeu, Atudorei, Rashid, Svichi, Bordeianu, Danci, Ivanovici, Tiron, Soto. Au mai intrat Tiuţ, Codoban, Homei şi Russell.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava