Concert pascal
MOPAN Suceava

Ca urmare a evoluţiei din ce în ce mai grave a înâmplărilor nefericite de la Balurile Bobocilor, s-a lansat campania „Distrează-te Responsabil!”, o campanie pentru prevenirea și combaterea acestui îngrijorător flagel.
Asociaţia Tinerilor pentru România alături de Consiliul Naţional al Elevilor,  Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa,  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Asociaţia Tomis Antidrog, Ego Events Media Group, Plus Communication, Consiliul Şcolar al Elevilor al Liceului Teoretic „G.E.Palade”, Ziarul Vicii şi Benăr Graph Design, lansează campania „Distrează-te Responsabil”, prin care tinerii vor fi informaţi cu privire la consumul de alcool şi droguri. Pe parcursul acestei campanii, vor exista mai multe activităţi prin care tinerilor li se va demonstra că se pot distra şi altfel.
„Educaţia începe din familie şi se continuă la şcoală. Teribilismul de cele mai multe ori începe din şcoală. Sunt mulţi tineri care consideră că sunt mai <<cool>> dacă se îmbată sau mai grav, încep să consume droguri. Pornim această campanie nu numai pe hârtie, o pornim pentru a demonta zicala << de la Bal la Spital>>! Ajunge cu ambulanţele la diferite evenimente pentru elevi. Mă bucur să văd instituţii, societate civilă, tineri şi nu numai, că doresc să se implice în această campanie. Împreună vom arăta <<frumuseţea>> alcoolului şi a drogurilor, şi cum se pot  resfrânge asupra viitorului nostru” a declarat Cristian Tănase, preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România.
„Momentele zilei de azi, sunt amintirile zilei de mâine. De ce să nu avem parte de amintiri frumoase şi demne de povestit după participarea la petreceri ? Este timpul să ne facem noi amintirile, şi nu să ni le facă drogul. Împreună cu ceilalţi organizatori, le vom demonstra tinerilor că se pot distra şi fără a consuma aceste substanţe nocive!” a declarat Narcis Lupaşcu, Manager Ego Events Media Group.
Asociaţia Tinerilor din România este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în 2013, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social,economic şi educational, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.

Distrează-te Responsabil! o altfel de campanie, o altfel de distracţie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava