Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi poliţişti suceveni aflaţi în timpul liber l-au prins pe un tânăr care i-a furat poşeta unei femei. Potrivit unui comunicat de presă, în cursul zilei de vineri, un agent de poliție din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, de la Biroul Ordine Publică, se deplasa pe str. Teilor, iar la un moment dat a văzut o femeie de 66 de ani care solicita ajutor, iar un tânăr alerga cu o poşetă în mână. În acel moment, poliţiştul a început să urmărească hoţul, solicitând şi sprijinul unui echipaj de poliţie aflat în exercitarea atribuţiunilor de serviciu.

Ajunşi în curtea Spitalului Judeţean Suceava, agentul de poliţie, sprijinit de un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, aflat şi el în timpul liber şi de patrula de siguranţă publică sosită la fața locului, a reuşit imobilizarea suspectului, identificat ca fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Şcheia.

Asupra acestuia s-a găsit poşeta părții vătămate, în interiorul căreia se aflau mai multe documente personale şi un portmoneu cu suma de aproximativ 400 lei. Tânărul a recunoscut fapta comisă, iar bunurile găsite asupra sa au fost ridicate şi predate părţii vătămate. În urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi fiind prezentat instanţei de judecată, acesta a emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 zile, sub aspectul comiterii infracțiuni de tâlhărie. Inculpatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava