Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava și-a trecut în cont déjà două victorii în turneul de la Sighișoara. În primele două partide disputate în cadrul competiției, gruparea pregătită de Răzvan Bernicu a învins cu 33-25 naționala de juniori a României și cu 38-24 selecționata universitară a Mexicului.
Prima partidă a fost la discreția handbaliștilor suceveni care au condus la pauză cu 14-7 și au încercat să-și îmbunătățească relațiile de joc. Golurile echipei sucevene au fost marcate de Târzioru (6), Costea (5), Petrea (4), Trifkovic (4), Popovici (3), Eros (3), Davidovic (2), Roban (2), Preda (2), Gavrilovic (1) și Beleaev (1).
La fel ca și în prima întâlnire, antrenorul echipei CSU Suceava a folosit întreg lotul de jucători pe care l-a avut la dispoziție. Sucevenii nu au avut nicio problem cu selecționata universitară a Mexicului pe care au învins-o cu 38-24 (18-9). În acest al doilea meci test pentru suceveni au punctat: Târzioru (6), Petrea (5), Beleaev (5), Gavrilovici (4), Davidovici (3), Trifkovic (3), Alexa (3), Popovici (2), Eros (2), I.Tcaciuc (2), Roban (2), Costea (1).
”Scopul nostru este acela de a crea relații cât mai bune între jucători și de a ne forma un ritm de joc. Sârbilor care au venit la echipă le mai trebuie timp pentru îmbunătățirea condiției fizice, dar au potențial și cred că se vor descurca” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava