MOPAN Suceava

De câţiva ani, în peisajul sportului sucevean a apărut un nou club sportiv privat, CS Olympic. Cu răbdare şi profesionalism, cei care au pus bazele clubului, au încercat să ofere o altă variantă tinerilor suceveni pentru a face sport şi au reuşit să pătrundă treptat în rândul echipelor cu experienţă.
După ce anul trecut echipa de handbal feminin junioare III a debutat în competiţiile oficiale, în debutul acestui sezon competiţional ea a răsplătit investiţiile făcute şi a câştigat toate cele cinci partide disputate în cadrul primului turneu din cadrul Campionatului Naţional Seria A.
Formaţia CS Olympic Suceava antrenată de profesorul Dorel Ţugurlan s-a descurcat peste aşteptări în compania unor grupări cu experienţă ca LPS Roman, LPS Piatra Neamţ, LPS Iaşi, LPS Vaslui şi LPS Suceava.

Rezultate consemnate de formaţia CS Olympic Suceava în cadrul primului turneu din cadrul Seriei A a Campionatului Naţional de handbal feminin pentru juniori III:
CS Olympic Suceava – LPS Vaslui    23-16
CS Olympic Suceava – LPS Iaşi    13-12
CS Olympic Suceava – LPS Piatra Neamţ    19-15
CS Olympic Suceava – LPS Roman    20-14
CS Olympic Suceava – LPS Suceava    19-13

Cu aceste cinci victorii din tot atâtea partide disputate, CS Olympic Suceava s-a instalat în fruntea clasamentului.
„Ştiam că va fi greu, dar am perseverat şi iată că echipa de handbal feminin junioare III a clubului nostru a ajuns să facă performanţă în competiţiile oficiale. Pentru noi cel mai important lucru este ca celor tineri să le placă ce fac şi să le oferim, pe cât posibil, condiţii bune de pregătire şi participare la turnee. Sper ca formaţia de handbal feminin să fie doar un început pentru marea performanţă, pentru că mai avem şi alte secţii la club la care dorim să ne afirmăm” a declarat preşedintele CS Olympic Suceava, Radu Mihalescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava