Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, pe pârtia de sanie din Vatra Dornei, s-a desfăşurat primul concurs din cadrul etapei a 5-a a a Cupei Mondiale. Este vorba despre proba de dublu la care au luat startul nouă naţiuni, printre care şi echipajul României format din sportivii Cosmin Alexandru Codin şi Ştefan Coubis. Concursul s-a desfăşurat pe durata a doua manşe, ambele fiind dominate de italienii Patrick Pigneter şi Florian Clara care au cumulat un timp total de 2:38,91. Pe locul doi s-au clasat austriecii Regensburger Christop şi Holzknecht Dominik la diferenţă de ocupanţii locului I de 3,71 (2:42,32). Competiţia a fost exprem de strânsă pentru ocuparea locului III, ruşii fiind surclasaţi de austriecii Bruegglet Rupert şi Angerer Tobias, acestia obţinând timpul de 2:43,61. Echipajul României, format din Cosmin Alexandru Codin şi Ştefan Coubis, s-a clasat pe locul 9 cu timpul 3:05,06.


Concursul va continua şi mâine pe pârtia de la Vatra Dornei cu probele sanie feminin, sanie simplu masculin şi echipe. România este reprezentată la Cupa Mondială de Sanie pe Pârtie Naturală de sportivii  Ivan Petronela, Burlui Nicoleta, Cosmin Alexandru Codin, Ştefan Coubis, Adrian Filimon şi Ciprian Tăzloanu. Competiţia se va încheia cu ceremonia de premiere care va avea loc la baza pârtiei.
Etapa a 5-a a Cupei Mondiale de Sanie pe Pârtie Naturală este organizată de Federaţia Internaţională de Sanie (F.I.L) şi Federația Română de Bob și Sanie (F.R.B.S).  Evenimentul sportiv este unic în România, iar ţara noastră este gazdă pentru al treilea an consecutiv.
Pârtia Bucovina din Vatra  Dornei a fost construită în urmă cu trei ani la o altitudine de 960 de metri şi are o lungime de 1012 metri. Aici, competițiile sunt extrem de spectaculoase, pista de sanie fiind cea mai rapidă şi tehnică din Europa.          Federaţia Română de Bob şi Sanie le mulţumeşte tuturor celor care şi-au adus sprijinul în organizarea acestui eveniment sportiv de talie mondială.

Echipa de sanie a Italiei a câștigat proba de dublu care a avut loc sâmbătă la Vatra Dornei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava