Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă

Între 18 şi 22 noiembrie 2013 universităţi din Olanda şi Danemarca vin în mai multe oraşe din România în cadrul unui tur educaţional pentru a discuta direct cu elevii interesaţi de aceste destinaţii de studiu. Education on Tour a debutat pe 18 şi 19 noiembrie la Galaţi şi Bacău şi urmează să ajungă la Suceava pe 20 noiembrie, ora 14.00 la Colegiile „Petru Rareş” şi „Ştefan cel Mare” pentru a face cunoscute varii oferte de studiu la universităţi care atrag studenţi din toată lumea. Următoarele oraşe de pe listă sunt Iaşi (21 noiembrie, ora 13.00, Aula Eminescu-UAIC) şi Bucureşti (22 noiembrie, ora 13.00, TIAB)

Elevii români vor avea ocazia de a discuta cu reprezentanţii universităţilor despre tipurile de programe, de a obţine consiliere personalizată în privinţa dosarului de admitere şi de afla mai multe despre oportunităţile de angajare după absolvirea facultăţii. Aceste întâlniri facilitează accesul elevilor români la programe avantajoase de studii, oferindu-le şansa să studieze în străinătate la costuri accesibile, precum în Danemarca unde nu există taxe de şcolarizare sau în Olanda, unde taxele nu depăşesc 2000 de euro anual. Participarea este gratuită; accesul se face pe baza biletului de intrare primit pe e-mail de fiecare participant, în urma înregistrării pe site-ul www.eef.ro.

 Education on Tour este organizat în România de către IEC-International Education Center şi EDvisory Education, organizaţii care îşi propun să promoveze şi să faciliteze studiile în străinătate pentru elevii şi studenţii români. Aceste întâlniri preced ediţia din 2014 a EEF-European Education Fair (www.eef.ro), Danish Day (www.danish-day.com), Holland-Day (www.holland-day.com) ce vor avea loc în februarie în Bucureşti şi Cluj. Mai multe informaţii pewww.eef.ro sauwww.universities.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava