Concert pascal
MOPAN Suceava

FC Bucovina Pojorata a început pregatirile de iarnă fără doi dintre jucătorii cu care a terminat turul campionatului pe primul loc în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a., este vorba de Ciuciurean şi Balatici. La capitolul veniri figurează un singur nume, cel a lui Daniel Cristescu (27 de ani), care a mai evoluat în trecut pentru formaţiile Ceahlăul Piatra Neamţ, Dunărea Galaţi, Rapid Suceava şi Poiana Campina.

“Cristescu a avut o pauză de un tur de campionat, dar este un jucător care a jucat la câteva echipe importante în carieră. O să-l vedem la joc în următoarele partidele amicale. Sper să fie util pe postul de fundaş dreapta sau mijlocaş dreapta”, a declarat antrenorul Dănuţ Mândrilă. Tehnicianul grupării de la poalele Rarăului a precizat că mai aşteaptă doi jucători noi la antrenamente la începutul săptămânii viitoare.

“S-ar putea să mai vină doi jucatori noi lunea viitoare, jucători care să ne ajute cu adevarat în returul campionatului. Vor apărea suspendările şi avem nevoie de dubluri pe toate posturile”, a mai spus Mândrilă.

FC Pojorâta şi-a anulat amicalul de duminică cu Rapid Suceava din cauza stării terenului din Vatra Dornei.
“Sperăm să-l jucăm măcar pe cel de miercuri, dacă nu ramâne poate să perfectam spre finalul săptămânii viitoare un joc cu FCM Dorohoi, care este cantonată în zona. Cert este ca în perioada 2-12 februarie ne vor pregăti în regim de semicantonament la Câmpulung”, a precizat Dănuţ Mândrilă.

Sezonul de primavara al Ligii a III-a debuteaza pe 7 martie, FC Pojorâta urmând să primească în prima etapă a returului vizita ultimei clasate, Ceahlăul II Piatra Neamţ.

FC Pojorâta a început pregătirile de iarnă, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava