MOPAN Suceava

Sezonul regulat al Ligii a III-a s-a încheiat la sfârşitul săptămânii trecute, odată cu disputarea meciurilor din etapa a XXII-a. Dintre echipele sucevene, cea mai bună performanţă a fost obţinută de către nou promovata Bucovina Pojorâta, care a izbutit să se claseze pe locul VI, calificându-se astfel în play-off, acolo unde se va confrunta cu cele mai bune formaţii din Seria I.

Vineri 18 aprilie, în primul meci din această fază a competiţiei, formaţia pregătită de Dănuţ Mândrilă va evolua pe terenul liderului Petrotub Roman.

Sporting Suceava şi Bucovina Rădăuţi, celelalte două echipe sucevene prezente pe tabloul Seriei I, nu vor avea nici un fel de emoţii pe acest final de sezon chiar dacă vor evolua în play-out, întrucât conducerea Federaţiei Române de Fotbal a anunţat că la finalul acestui sezon nu va retrograda nici o formaţie în Liga a IV-a, intenţionându-se creşterea numărului de formaţii în eşalonul al treilea. La sfârşitul acestei săptămâni, Sporting Suceava se va confrunta pe stadionul “Areni” vineri de la ora 17.00 cu Aerostar Bacău, iar Bucovina Rădăuţi se va deplasa la Piatra Neamţ, pentru întâlnirea cu Ceahlăul II Piatra Neamţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava