MOPAN Suceava

Dacă ești elev în clasa a 9-a sau a 10-a și vrei să faci ceva diferit, să experimentezi un alt mod de învățare alături de traineri din alte ţări,  până pe  20 ianuarie pentru proiectul GROW.

GROW reprezintă un program inovativ de educație non-formală construit cu scopul de a oferi tinerilor pe toată perioada liceului un conținut educațional complementar activitățiilor școlare. Deoarece dezvoltarea unor atitudini și valori, necesită un proces de dezvoltare lent,  programul GROW este conceput ca o abordare pe termen lung. Astfel, este format din 4 ediții distincte, fiecare dintre ele adresându-se unui ciclu diferit, în primăvară claselor a 9-a şi a 10-a, iar în vară claselor a 11-a şi a 12-a.

Sesiunile de pregătire GROW pentru clasele a 9-a și a 10-a se vor desfășura timp de 5 săptămâni sub forma a 10 ateliere de lucru interactive în perioada 24 ianuarie – 2 martie 2014 la biblioteca I.G. Sbiera.  Într-un mediu divers şi multicultural, participanții își vor dezvolta aptitudini utile, vor învăța despre lucrul în echipă, managementul proiectelor, vorbitul în public și își vor consolida încrederea în sine prin provocări practice, alături de trainerii din Taiwan şi Malaezia.

GROW se diferenţiază de alte programe de educaţie non-formală prin internaționalism – programul fiind susținut în limba engleză de studenți internaționali veniți în România prin organizația AIESEC, abordarea pe termen lung, conținutul educațional îmbunătățit continuu și acoperirea națională – proiectul desfășurându-se în cele mai mari 16 orașe din România.

Foştii participanţi consideră GROW o experienţă de neuitat pe care o vor preţui mereu. Despre impactul proiectului Mihaela Buzec mărturiseşte că: ,,De-a lungul sesiunilor am învăţat să fiu mai sigură pe mine, să am încredere în ideile mele, în persoana mea. Mi-am dat seama că trebuie să respectăm mereu valorile morale după care ne ghidăm în viaţă şi, poate cel mai important lucru, am devenit sigură pe ceea ce vreau să fac cu viaţa mea. GROW m-a învăţat că poţi să faci ceva pentru tine şi pentru societate în fiecare zi, lucruri mărunte care, adunate, contează. Nu trebuie să schimbi lumea peste noapte, e de ajuns să realizezi că trebuie să fii o parte din schimbarea la care visezi.”,

Proiectul GROW a fost desemnat in 2012 „Cel mai bun proiect de educație de tineret din România” de către Parlamentul European în cadrul Galei Charlemagne şi este sprijinit de către Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, BRD- Groupe Société Générale, Parlamentul European, Kruk Internațional, Decathlon, HP și Zentiva.

Pentru înscrieri vizitați site-ul proiectului GROW www.growedu.ro/apply/ . Termenul limită de completare a formularului de înscriere este 20 ianuarie 2013.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava