MOPAN Suceava

Copreşedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a afirmat că personal îşi doreşte ca PSD să rămână la guvernare pentru ca românii să vadă în această iarnă „adevărata faţă a guvernării pesediste”. Gheorghe Flutur a spus că PSD a guvernat doar cu promisiuni. „Un partid care a făcut campanie cu ceasuri din China, dar care nu face nimic pentru români, trebuie să plătescă până la capăt”, a afirmat Flutur. Întrebat dacă PNL nu va dori să intre la guvernare în perioada următoare, Gheorghe Flutur a spus că din punctul său de vedere Victor Ponta şi Guvernul condus de acesta trebuie să dea răspunsuri pentru tot ce se întâmplă astăzi în România. „Noi ca opoziţie îi vom trage de mânecă, să-i aducem pe picioarele pe pământ. Şi ne uităm la ecuaţia din Parlament. Deocamdată au fost alegeri prezidenţiale şi ni se pare firesc, ca oameni responsabili, să chemăm Guvernul şi majoritatea actuală să vină cu bugetul şi să guverneze”, a spus Flutur. El a precizat că actualii guvernanţi şi-au luat concediu pentru a participa la campania electorală pentru Victor Ponta, deşi guvernarea este „o întreprindere cu foc continuu”. Gheorghe Flutur a subliniat faptul că deşi trebuiau să se ocupe de bugetul pentru anul viitor, actualii guvernanţi au preferat să-şi ia concedii. „Ei trebuie să vină la guvernare. Şi dacă eşti supărat, guvernarea este o întreprindere cu foc continuu. Asta cred că e ceva firesc şi trebuie să-i tragem de mânecă şi să le aducem aminte.

Deocamdată ei sunt cu o majoritate confortabilă în Parlament, am văzut că s-au întâlnit şi au spus că vor să guverneze, deci să guverneze”, a explicat secretarul general al PNL. El a arătat că liberalii vor corecta şi amenda guvernarea PSD ori de câte ori va face greşeli.

Flutur a declarat că liberalii îi aşteaptă „cu mare drag” pe actualii guvernanţi să vină în Parlament cu proiectul de buget pentru anul 2015. El a arătat că PNL nu va fi de acord cu „hăcuirea cotei unice” şi nici cu introducerea de noi taxe.

„Dacă cineva crede că vrem să venim la guvernare să punem noi nişte prefecţi sau nu ştiu ce directori este o greşeală. Nu despre asta e vorba. Este vorba despre asumarea răspunderii şi de intrarea prin uşa din faţă la guvernare. Şi uşa din faţă înseamnă alegerile”, a afirmat secretarul general al PNL.

Întrebat dacă Victor Ponta va pierde controlul PSD, Gheorghe Flutur a spus că nu are de unde să ştie acest lucru, însă a remarcat faptul că în momentul în care pierzi alegerile trebuie să te gândeşti cât de bine şi cât de sănătos au fost consolidate structurile. „Dacă erau doar structuri în ideea că ai promis că vii la putere şi te bazai pe asta, aceseta pot fi volatile, aşa cum văd că fac implozii în fiecare zi în PSD”, a spus Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava