MOPAN Suceava

Co-preşedintele Alianţei Creștin-Liberale Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat luni că ACL a luat act de decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de respingere a solicitării Agenției Naționale de Integritate de preschimbare a termenului în dosarul lui Klaus Iohannis. Gheorghe Flutur a subliniat că ACL constată că, în ciuda presiunilor făcute prin declarații publice atât de premierul Victor Ponta, de președintele Traian Băsescu, cât și de „propaganda pesedistă”, justiția își urmează cursul firesc.

„ACL și prezidențiabilul Alianței Creștin-Liberale, Klaus Iohannis, nu au făcut niciodată presiuni asupra instanțelor de judecată, n-au comentat termenele date în acest dosar, convinși fiind că în actul de justiție nu trebuie să interfereze factorul politic. Ne dorim în continuare, așa cum am declarat în repetate rânduri, o soluționare rapidă a acestui dosar”, a spus Flutur. El a subliniat că în lipsa unor proiecte solide pentru România, contracandidații lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al României au parazitat întreaga campanie electorală cu tema falsă a incompatibilității candidatului ACL.

„Suntem convinși că Înalta Curte de Casație și Justiție va păstra soluția Curții de Apel Alba în acest dosar. Întrucât, în mod fals, se comunică în spațiul public că pe data de 18 noiembrie se va da verdictul final în dosarul lui Klaus Iohannis, menționez că la această dată se ia în considerare doar stabilirea unui prim termen pentru judecarea pe fond a dosarului”, a mai afirmat co-preşedintele ACL Suceava. Făcând referire la candidatura lui Klaus Iohannis, Gheorghe Flutur a spus că aceasta este una certă, precizând că ACL îi aşteaptă pe toți românii la vot pe 2 și 16 noiembrie „pentru a schimba soarta țării și pentru a vedea ce înseamnă România lucrului bine făcut”.

Flutur: Candidatura lui Klaus Iohannis este certă. Îi aşteptăm pe români pentru a schimba soarta ţării, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava