Concert pascal
MOPAN Suceava

Jucătorii echipei de fotbal Rapid Suceava au revenit la finele săptămânii trecute de la Poiana Negri, acolo unde au efectuat un stagiu de pregătire de zece zile.
„A fost o perioadă utilă, în care am pus accent pe antrenamentele cu character preponderant fizic. E adevărat faptul că ploaia ne-a încurcat puțin, dar sunt mulțumit de modul în care jucătorii au răspuns în această important perioadă de pregătire”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.
Jucătorii au liber din partea colectivului tehnic până mâine, când se va intra în a doua etapă a pregătirii de vară, în care se va insista mai mult pe factorul tehnico-tactic. La primul antrenament de săptămâna viitoare este aşteptat să se alăture lotului sucevean şi fundaşul central Bogdan Straton, care a mai trecut în cariera sa pe la formaţiile FC Botoşani, Petrolul Ploieşti sau CSMS Iaşi.
Miercuri, 30 iulie, „ceferiştii” vor susţine primul meci amical din intersezon, în compania formaţiei de primul eşalon FC Botoşani. Partida va avea loc pe stadionul Areni, cu începere de la ora 17.00. Pe lângă acest test, oficialii Rapidului au mai perfectat câte o ”dublă” cu SC Bacău (1 și 9 august) și FCM Dorohoi (6 și 14 august). Pentru alte trei date, 16, 20 și 23 august, sucevenii sunt în căutare de adversari.
Primul meci oficial al Rapidului este programat pe data de 27 august, în Cupa României. Startul ediţiei de campionat 2014-2015 a Ligii a II-a va avea loc pe 30 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava