MOPAN Suceava

La sfârşitul acestei săptămâni, Patimoarul Artificial din Suceava va găzdui a VII-a ediţie a Memorialului “Ştefan Tomovici” la hochei. Iubitorii hocheiului sucevean vor putea urmări meciuri de juniori, dar şi partied ale fostelor glorii ale acestui joc, majoritatea din zona Sucevei și a Rădăuțiului. Turneul din acest an va avea în prim plan mai multe meciuri de juniori sub 12 ani, în care va fi angrenată și echipa Clubului Sportiv Municipal Suceava. Aceste partide fac parte din turneul doi al Campionatului Național de Hochei pentru juniori sub 12 ani. La primul turneu, sucevenii pregătiți de antrenorii Constantin Curelaru și Cătălin Vasiliu au terminat pe poziția a treia.
„Am încercat să grăbim organizarea acestui turneu tradiţional pentru a nu risca să se întâmple evenimentele de anul trecut. Față de edițiile trecute, când am avut un singur vestiar, acum avem un spațiu pentru echipa adversă, dar și căldură, după ce primăria a montat o centrală termică. Din punct de vedere al meciurilor de la juniori, ne așteptăm la rezultate mai bune decât la primul turneu și asta mai ales că am avut o bună perioadă de antrenamente pe gheață și acest lucru se va resimți în bine în evoluția noastră”, a explicat antrenorul Constantin Curelaru.
Sâmbătă de la ora 11.30 competiţia Memorialul “Ştefan Tomovici” va debuta cu meciul de juniori dintre Viitorul București și LPS 3 Chișinău, urmat de la 13.30 de partida Dunărea Galați – Viitorul București. De la 15.30, gazdele de la CSM Suceava vor întâlni Vulturii Buzău, de la 17.30 vor juca LPS 3 Chișinău și Dunărea Galați, iar de la 19.15, Viitorul București va întâlni Vulturii Buzău. Seara va fi încheiată cu o demonstrație de hochei în două meciuri ale foștilor jucători, în primul meci urmând să se întâlnească echipele ICE Galaxy Suceava și selecționata Dunărea Galați+CSM Suceava, iar în al doilea, Predators București și Polar Bears Rădăuți.
Duminică, în ultima zi a turneului, vor avea loc trei meciuri la juniorii sub 12 ani, începând cu ora 9.00, Vulturii Buzău – LPS 3 Chișinău, Viitorul București – CSM Suceava și Dunărea Galați – Vulturii Buzău, urmate de alte două meciuri de old-boys.
Turneul memorial „Ștefan Tomovici” va fi organizat în acest an de Clubul Sportiv Municipal Suceava și Primăria Suceava, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava