MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin juniori III a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a debutat cu dreptul în sezonul competiţional oficial 2014-2015. După primul turneu, care a avut loc recent, la Iaşi, gruparea suceveană are un bilanţ de trei victorii şi o înfrângere.
În primul meci al turneului LPS Suceava a fost învinsă cu 30-18, deşi prima repriză a fost destul de echilibrată. „Scuturaţi” puţin de profesorul Răzvan Bernicu, micii handbalişti suceveni şi-au revenit în următoarele două partide pe care le-au câştigat fără drept de apel. Ultimul joc, cel cu LPS Vaslui a fost câştigat la limită.
LPS Suceava a trecut pe rând de LPS Iaşi cu 37-18, de LPS Roman cu 37-13, pentru ca în ultimul meci să se impună la doar un singur gol diferenţă în faţa echipei LPS Vaslui.
„Avem la dispoziţie o generaţie bună de jucători şi ne punem mari speranţe în evoluţia lor. Am făcut un turneu bun şi ne vom lupta pentru şansa noastră de fiecare dată” a afirmat antrenorul echipei de handbal masculin juniori III, Răzvan Bernicu.
Din lotul formaţiei sucevene au făcut parte sportivii: Caonic, Fica, Lăzurcă, Ovidiu Cozorici, Pintilei, Emanuel şi Ioan Muntean, Logofătu, Vizitiu, Rusu, Chirilă, Păstru, Stanciuc şi Bejan.
La următorul turneu, 28-30 noiembrie, LPS Suceava va fi gazdă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava