MOPAN Suceava

Pînă pe 28 decembrie, la Suceava se derulează o campanie de colectare de donaţii pentru familii nevoiaşe şi copii săraci de etnie romă. Acţiunea umanitar㠄Şi noi alături de ei!” a fost iniţiată de Asociaţia „Gipsy Education” şi tinerii din filiala Suceava a Asociaţiei Partida Romilor-Pro Europa. Organizatorii au anunţat, printr-un comunicat, că donaţiile pot consta în alimente de bază, dulciuri ambalate, fructe, prăjituri şi jucării pentru copii. Ei precizează că prin această campanie vor să ajute 90 de familii defavorizate din trei comunităţi de romi din judeţ şi 30 de copii săraci de etnie romă de la Grădiniţa din Gulia-Dolhasca. Scopul Asociaţiei „Gipsy Education” este acela de a stimula, încuraja şi susţine participarea activă, civică şi responsabilă a tinerilor romi.
GYPSY EDUCATION este o asociatie de tineret, deschisa atat romilor, precum si tuturor persoanelor interesate in nume propriu sau in nume colectiv.

Donatiile in bani se pot face in contul Asociatiei GYPSY EDUCATION, Cod Fiscal 32893170,Cont:RO49RZBR0000060016633459 deschis la Raiffeisen Bank-Suceava
Persoana contact:
Stoica Vasile – Presedinte Asociatia GYPSY EDUCATION
Tel:0752382104
Email:Office.asociatiagypsyeducation@yahoo.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava