MOPAN Suceava

Ocupanta primului al seriei I a Ligii a III-a, Bucovina Pojorâta şi-a trecut în cont a doua victorie de la startul pregătirilor de iarnă, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-0, în meciul amical disputat la Câmpulung Moldovenesc, în faţa formaţiei Rapid Dumeşti, prima clasată în campionatul Ligii a IV-a din judeţul Iaşi.
Aflată la cel de-al patrulea test din intersezon, trupa antrenată de Dănuţ Mândrilă a deschis scorul înca din minutul 6 prin Colţa, mijlocaşul venit de la Gloria Bistriţa marcând cu un şut de la 18 metri. Formaţia suceveana şi-a dublat avantajul la jumătate de oră de la fluierul de start, când Buhăcianu a înscris cu latul la o minge centrată în faţa porţii, stabilind totodată şi scorul final la 2-0.

Bucovina Pojorâta: Turiţă – Patca, Bolbos, A. Răzlog, Kuruc – Duţică, Stănescu, Colţa, Ioniţă – Buhăcianu, Rus. Au mai intrat: Mureşan, Puianu – Cristescu, Prundean, Iuga, Platon, Vârlan, Pădurariu, Cherariu, Bălan şi Vicliuc.
Echipa antrenată de Dănuţ Mândrilă ar fi trebuit să dispute un ultim joc de verificare vineri, contra celor de la Gloria Bistriţa, însă meciul a fost anulat la solicitarea ardelenilor, care se confrunta cu mari probleme financiare.
Bucovina Pojorâta a disputat doar patru jocuri amicale în intersezon, bilanţul fiind de două victorii şi două înfrângeri: 2-1 cu FCM Dorohoi şi 2-0 cu Rapid Dumesti, respectiv 1-4 cu Rapid CFR Suceava şi 1-2 cu Bucovina Rădăuţi.
Lideri în clasamentul seriei întâi din Liga a III-a, bucovinenii reiau campionatul pe 7 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului II Piatra Neamţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava