Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Bucovina Suceava a încheiat sezonul competiţional 2014 cu o înfrângere categorică. Echipa antrenată de Constantin Vlad a fost învinsă în deplasare, de prim-divizionara „U” Cluj, cu scorul de 3-82 (3-33), într-un meci contând pentru ultima etapă din cadrul grupei „Moldova” a Cupei României la rugbi. Punctele sucevenilor au fost marcate în debutul întâlnirii de Dumitru Ştefăroi, dintr-o lovitură de pedeapsă.
„Este diferenţă mare între echipele de Superligă şi cele din Divizia Naţională, şi alte colege ale noastre de serie pierzând la scoruri severe în Cupa României. În primul rând, cei din primul eşalon valoric sunt profesionişti şi bugetele lor sunt incomparabile cu ale noastre.
Mai mult, în partida cu clujenii am avut, la un moment dat, în teren 10 jucători sub 20 de ani pentru că am considerat că toţi cei care au evoluat mai puţin sau chiar deloc au şansa lor să joace.
Despre sezonul competiţional oficial, recent încheiat, pot să spun că am terminat în campionat pe un onorabil loc 5. Mă bucură faptul că am reuşit să participăm în toate competiţiile oficiale organizate de F.R. Rugbi cu ajutorul Primăriei şi al Consiliului Local Suceava. Poate că am fi putut mai mult, dar acest campionat s-a aflat sub semnul instabilităţii şi incertitudinii. În plus, am avut o fluctuaţie foarte mare de jucători, am început campionatul cu o echipă şi l-am încheiat cu totul alta. Pozitiv este faptul că reuşim să oferim jucătorilor tineri cadrul de a debuta la seniori”, a declarat antrenorul formaţiei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava