MOPAN Suceava

În primul meci oficial din 2015, meci contând pentru etapa a XVI-a a Diviziei A de handbal masculin, CSU II Suceava a primit ieri în sala LPS vizita echipei HC Argeş Piteşti. La capătul unei partide în care apărările nu au contat, oaspeţii s-au impus cu 43-28 (21-11).
Meciul a fost echilibrat doar în primele 20 de minute, după care experimentaţii jucători argeşeni au profitat de naivităţile tinerilor handbalişti pregătiţi de Iulian Dugan şi s-au distanţat treptat. La pauză scorul a fost 21-11 în favoarea grupării oaspete de la care s-au remarcat Cadar şi Vele, doi handbalişti care au trecut şi pe la CSU Suceava.
În repriza secundă, nu s-a mai ţinut deloc cont de faza de apărare, fiecare din cele două grupări marcând la „foc automat”. După un adevărat festival de goluri, ratări, erori copilăreşti şi execuţii surpriză, scorul final al întâlnirii CSU II Suceava – HC Argeş Piteşti a fost 28-43. De remarcat faptul că oaspeţii au înscris majoritatea golurilor pe contraatac, profitând de replierile dezorganizate ale sucevenilor. Tinerii jucători suceveni, în majoritate juniori, s-au „zbătut” mult, dar au realizat destul de puţin. De la formaţia gazdă se poate menţiona faptul că extrema stângă, Aldica, a marcat 12 goluri. Pentru CSU II Suceava au mai marcat: Alexa 3 goluri, Preda două, Bădiliţă două, Todică 3, Marâuneac 3, Beleaev două, Anghel unu.
În clasamentul Diviziei A de handbal masculin HC Argeş Piteşti ocupă locul secund cu 39 de puncte, în timp ce CSU II Suceava se află pe poziţia a XI-a cu doar 8 puncte. În etapa următoare, a XVII-a, CSU II Suceava va evolua abia miercuri 18 februarie pe terenul liderului, CSM Ploieşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava