MOPAN Suceava

Dragoş Dolănescu, care-şi continuă seria dezvăluirilor despre fratele lui mai mare, Ionuţ Dolănescu, susţine că acesta o vorbea de rău inclusiv pe mama lui, Maria Ciobanu, despre care spunea că este „un monument de prostie”, informează click.ro. Dragoş Dolănescu (38 de ani) lasă să se înţeleagă faptul că între Ionuţ Dolănescu (43 de ani) şi mama acestuia, Maria Ciobanu, nu există o relaţie foarte bună. După ce a spus despre fratele lui mai mare că a făcut trafic de droguri în Australia şi că s-a pus pe făcut copii ca să primească moştenirea de la Ion Dolănescu, Dragoş scoate la iveală noi amănunte legate de relaţia dintre Ionuţ Dolănescu şi mama lui.

„Despre Maria Ciobanu, Ionuţ spunea că este un monument de prostie. Iar despre tătucul Mircea (soţul Mariei Ciobanu – n.r.) că îi fură banii Mariei Ciobanu şi îi joacă la poker”, susţine Dragoş, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Dragoș Dolănescu, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ionut-despre-maria-ciobanu-un-monument-de-prostie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava