MOPAN Suceava

Vineri, 3 octombrie 2014, Iulius Mall Suceava sărbătoreşte Ziua Internaţională a Zâmbetului printr-o campanie veselă, de creştere a optimismului la români. Astfel, întreaga zi, clienţii zâmbitori ai Iulius Mall vor fi răsplătiţi cu produse Orbit, menite să îi facă să râdă mai mult.
Anual, prima zi de vineri din luna octombrie este dedicată Zilei Internaţionale a Zâmbetului. Inedita sărbătoare a fost iniţiativa artistului Harvey Ball, cel care a creat faţa zâmbitoare („Smiley Face”), emoticon-ul care a cucerit întreaga lume.
Sub deviza „Optimiştii trăiesc mai frumos!”, campania, organizată simultan în toate cele cinci centre comerciale ale companiei Iulius Group din Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Suceava, îşi doreşte să încurajeze starea de bine şi spiritul pozitiv, pentru o viaţă fericită.
Zâmbetul este în strânsă relaţie cu shoppingul. Cercetătorii americani au demonstrat că shoppingul alungă tristeţea şi creşte sentimentul de bună dispoziţie. O vizită prin magazine nu înseamnă doar reînnoirea garderobei, ci vine la pachet şi cu un zâmbet. Potrivit raportului anual publicat de Adunarea Generală a ONU, în septembrie 2013, România ocupă locul 90 din 156 de ţări aflate în clasamentul care „măsoară” fericirea. Cele mai optimiste persoane locuiesc în ţările din nordul Europei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava