Concert pascal
MOPAN Suceava

Jay Z și Beyonce au refuzat, potrivit unor surse apropiate lor, invitația la nunta lui Kanye West și Kim Kardashian, informează contactmusic.com. Kanye West și Kim Kardashian urmează să se căsătorească luna viitoare, pe 14 mai, în Franța, iar surse apropiate celor două vedete au declarat că cei doi se vor căsători în secret, în Los Angeles, înainte de ceremonia extravagantă pe care o organizează la Paris.

Jay Z, cel cu care Kanye West colaborează cel mai des, și soția acestuia, Beyonce, nu vor participa la petrecerea celor doi, așa că autorul hit-ului ‘Big Pimpin’ va da o petrecere înainte de nuntă pentru prietenii lui, la New York, în clubul 40/40, potrivit ziarului The Sun. De asemenea, potrivit aceleași surse, Jay Z plănuiește să cheltuiască 160.000 de dolari pe închirierea unui iacht pentru luna de miere a viitorilor miri.

”Jay Z ar fi participat la nuntă, dacă evenimentul nu ar fi fost atât de public. În loc, se va revanșa față de prietenul său organizându-i cea mai extravagantă petrecere din lume. Va costa o mică avere, dar, mai mult, va cheltui și 100,000 de lire sterline pe închirierea unui iacht pentru luna de miere a celor doi.”, a declarat o sursă, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava