MOPAN Suceava

Johnny Depp nu s-a căutat niciodată pe Google, potrivit contactmusic.com. Actorul în vârstă de 50 de ani susține că este ”jalnic” la orice are legătură cu tehnologia și că stă departe de internet, pentru că se teme că ar putea citi lucruri urâte despre el, care l-ar supăra.

”Nu m-am căutat niciodată pe Google și nici nu o voi face vreodată! Mă îngrozește gândul că aș putea descoperi minciuni sau lucruri urâte scrise despre mine.”, a spus actorul pentru editorii revistei Tele 2 Semaines, potrivit sursei citate. Starul, care se pregătește să se căsătorească cu Amber Heard, a mai spus că Lily-Rose, 14, și Jack, 11, copiii lui, se strâmbă de fiecare dată când se oferă să-i ajute la proiecte pentru școală ce necesită documentare pe internet.

”Sunt jalnic! Ar trebui să-i întrebați pe copiii mei! Înainte, mă mai rugau să-i ajut să caute materiale pe internet – pentru proiectele pentru școală, mai ales. Acum, au realizat că nu are rost. Ultima dată când m-am oferit să-i ajut, mi-au spus: ‘Tati, du-te și cântă la chitară!’”, a mai spus, amuzat, Johnny Depp, conform sursei citate.

‘Piratul din Caraibe’ folosește un iPhone, deși își amintește cu greu aplicația preferată, Instagram. Întrebat care este aplicația ce-i place cel mai mult, Johnny a spus: ”Am uitat cum se numește. Îți permite să retușezi pozele automat.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava