MOPAN Suceava

Kesha spune că mass-media o face să fie „paranoică” în ceea ce privește modul în care arată. Cântăreața în vârstă de 27 de ani – care în luna ianuarie a acestui an s-a internat într-o clinică de reabilitare pentru a-și trata o problemă de alimentație – crede că atenția constantă a paparazzilor și comentariile negative făcute la adresa corpului ei de către diferite publicații o fac să devină foarte nesigură, potrivit contactmusic.com.

„Industria muzicii a setat un șablon nerealist a corpului, iar eu am început să devin foarte critică în ceea ce mă privește din această cauză. Simțeam că oameni mă privesc mereu pe furiș, că încearcă să-mi facă poze pentru a le posta online, sau pentru a le pune în diferite reviste pentru că mă pune într-o postură teribilă. Începuse să-mi fie frică să ies în public, sau chiar să folosesc internetul. Poate că am fost paranoică, dar am și auzit și văzut foarte multe lucruri răutăcioase care mi-au alimentat această paranoia.”, a declarat Kesha, potrivit sursei citate. După două luni în care a trebuit să învețe să se iubească, cu ajutorul medicilor profesioniști, Kesha simte, în sfârșit, că poate face față lumii, din nou.

„Am știut că sunt pregătită să plec în momentul în care aveam suficientă încredere să urc într-un avion știind că la aeroport vor fi paparazzi. Am avut dreptate – ei erau acolo. Dar de această dată, când am văzut pozele, m-am simțit bine… Încă nu sunt complet vindecată – sunt o persoană care progresează, dar aș vrea să îmi fac bine, nu să-mi cauzez mai multe probleme. Încă mai trebuie să mi se aducă aminte că suntem ceea ce suntem.”, a adăugat cântăreața pentru revista ELLE.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava