MOPAN Suceava

Majoritatea PNL din Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc l-a schimbat din funcție pe viceprimarul PSD Silviu Ropciuc. Decizia a fost luată în şedinţa de astăzi a Consiliului Local, după votarea unui proiect de hotărâre iniţiat de primarul PNL Mihăiţă Negură, cel care a propus schimbarea viceprimarului. Silviu Ropciuc a fost schimbat din funcţie după ce 12 dintre cei 17 consilieri prezenţi la şedinţă au votat pentru aprobarea acestei hotărâri. De precizat că PNL are 11 consilieri în Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc, PSD şi PRM au fiecare câte doi reprezentanţi, la care se mai adaugă doi independenţi.

După adoptarea hotărârii, primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, ne-a declarat că schimbarea din funcţie a viceprimarului PSD a fost o decizie politică. „Fiind preşedintele PNL Câmpulung Moldovenesc respect şi voi respecta hotărârile la nivel naţional şi judeţean, inclusiv decizia de schimbare a viceprimarului PSD Silviu Ropciuc. Decizia luată la nivel judeţean a fost ca acolo unde avem majoritate să avem şi viceprimar”, a spus Mihăiţă Negură. El a adăugat că până în momentul de faţă nu a fost luată nici o decizie cu privire la consilierul liberal care urmează să fie propus pentru a ocupa funcţia de viceprimar al municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Liberalii din Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc l-au schimbat din funcţie pe viceprimarul PSD, 5.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava